Előfizetői tartalom

Ellenállások előttünk - technikai elemzés

Portfolio
Az elmúlt hét az oldalazásról szólt a világ részvénypiacain, a hétfői rajthoz képest péntekre szerény elmozdulásra futotta a piacok erejéből. Az indexek ellenálláshoz értek, ehhez képest bíztató jel a folytatást illetően, hogy nem vettünk egyből 180 fokos fordulatot. A hetet az S&P500, a Dow Jones, DAX és BUX indexekkel indítjuk.

S&P500 Az 1100 pontos szinttel harcolt az index, és hét végére sikerült e fölött stabilizálódnia az S&P500-nak, ami reményt adhat a pozitív folytatásra. Az út fölfelé nem zökkenőmentes, előttünk a 200 napos mozgóátlag és az 1130-as lokális csúcs által képzett ellenállás. DOW JONES A Dow kevésbe ad szívderítő képet, mint az előző index. Itt a 200 napos mozgóátlag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés