Előfizetői tartalom

Megint csökkenéssel kezdjük a napot

Portfolio
Tegnap igen szépen teljesített a magyar tőzsde, így bár Amerika emelkedni tudott, ma egyelőre lecsorgással kezdtük a napot. Úgy tűnik a tegnap tapasztalt nyomás megszűnt mind a tőke, mind a devizapiacokon. A svájci frank a tegnapi 226-os szintekről 224 közelébe tudott visszaerősödni. A BUX jelenleg 0.5%-ot csökkent, míg a blue chipek közül az OTP mutatja a legrosszabb teljesítményt, eddig 1.5%-ot esett a papír. A Richter 0.2, az MTelekom pedig 0.4%-ot vesztett értékéből, a MOL pedig ma is folytatja szárnyalását, eddig 0.4%-kot emelkedett.

Magyarország külföldi megítélését javíthatja a tegnapi bejelentés, mely szerint a kormány vállalta, hogy jövőre 3% alá csökkenti a költségvetés hiányát - hangzott el Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatóján. A tárcavezető 5 feltételt említett, melynek segítségével teljesülhet a 2011-es deficit. Matolcsy György szerint ezzel Magyarországnak nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés