Előfizetői tartalom

Tépik az RFV-t

Portfolio
Az RFV többségi tulajdonában lévő leányvállalata nyerte meg a románai Zilah önkormányzata által a város távfűtési rendszerének korszerűsítésére és üzemeltetésre kiírt koncessziós pályázatot. Az RFV 9 Mrd forint összegű 4 éves fejlesztési programot tervez megvalósítani. A város távhő szolgáltatását 49 évre nyerte el az RFV többségi tulajdonában lévő leányvállalata, évi 4 millió forint koncessziós díj mellett. Az RFV a projekt pénzügyi hatásaként évi 1.5 Mrd forint összegű EBIDTA-val számol. A zilahi beruházás lesz a vállalat eddigi legnagyobb fejlesztése. Az RFV kereskedését 15 órától állítják vissza.

15:02 Pozitívan fogadták a befektetők az RFV hírt, a papír 11%-os pluszban, 8,000 forintnál tölti az ilyenkor szokásos szünetet. Alig van eladó, nem lepődnénk meg azon sem, ha kiakadásig tépik majd a papírokat.13:38 Zilah önkormányzata a mai napon hirdette ki, hogy az RFV többségi tulajdonában lévő leányvállalata nyerte meg a város távhő rendszerének korszerűsítésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés