Előfizetői tartalom

Óvatos emelkedés Ázsiában

Portfolio
Kisebb növekedést mutatnak az ázsiai tőzsdék, egyedül Kínának nem sikerült az emelkedés. A Nikkei 0.5, a Hang Seng 0.1, az S&P ASX 0.3%-ot növekedett, míg a Shanghai Composite 0.4%-kal került lejjebb. Az elmúlt egy-két nap nagyobb emelkedése után, tegnap Amerika már csak kis mértékben tudott növekedni, a vezető indexek fél - egy százalékkal érnek többet. A piacok most feltehetőleg a délutáni makroadatra várnak, mely meghatározhatja a következő napok irányát.

Jelentősebb vállalati hírek nem láttak napvilágot, így a kereskedést alapvetően a nemzetközi hangulat határozza meg. Az utóbbi időben kiújuló félelmek az újabb gazdasági recesszióval kapcsolatban igen nagy eladói hullámot váltott ki, mely most egy kicsit csökkenni látszik. Az elmúlt két napban már két jó makroadat is érkezett, a piacot pedig a sáv alja is segítette.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés