Előfizetői tartalom

Nem rajongnak a részvényekért az alapkezelők

Portfolio
Bár nagyobb a megosztottság mint egy hónapja, a megkérdezett alapkezelők fele még mindig úgy gondolja, hogy a BUX index rövid és hosszú időtávon egyaránt a 22,561 pontos referencia érték +/-5%-os környezetében tartózkodhat. Egyetlen profi befektető sem tartja viszont felülsúlyozandónak a részvényeket a saját benchmarkhoz képest, miközben az alulsúlyozók tábora magas szinteken tartózkodik. A legnagyobb kedvenc a hazai részvénypiacon az Egis, a blue-chipek közül pedig egyedül az OTP-re érkezett több pozitív, mint negatív vélemény.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aberdeen, Aegon, Allianz, AXA, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Dialóg, Erste, Equilor, Generali, ING, K&H, MKB, OTP, QUAESTOR, Raiffeisen, RCM. Egyre megosztottabbak a Portfolio.hu által havi rendszerességgel megkérdezett alapkezelők a hazai részvénypiac három hónapos kilátásait illetően. Bár a többség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés