Előfizetői tartalom

Aki Porschéban méri a napi nyereséget - Birger Schäfermeier interjú

Portfolio
A Portfolio.hu kereskedési rendezvényein Birger Schäfermeier immáron kötelező előadó, amit alapvetően a közönség pozitív visszajelzéseinek köszönhet. Birger örömmel néz a mostani kihívás elé, amely előtt egy párizsi trading show lesz a bemelegítés számára. A következőkben legutóbbi kereskedéseiről, számára emlékezetes tőzsdei kalandjairól kérdeztük.

További információ és regisztráció a Trader Párbajra Portfolio: Kereskedésed korai éveiről már több interjút adtál a Portfolio.hu-nak. Ezúttal mondanál valami igazán emlékezeteset a korai évek történéseiből? Birger Schäfermeier: Az első 6 év a próbálkozásról szólt, az egyetemi évek is ide tartoztak. Akkoriban olcsó opciókat kereskedtem, egyszerű stratégiám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés