Előfizetői tartalom

Milyen piacon aktív a tőzsdére készülő Őrmester?

Portfolio
A magyarországi vagyonvédelmi piac jelenleg 230 milliárd forint nagyságú, amelyen közel 2500 vállalkozás tevékenykedik. A piac mintegy 35%-át a teljes cégállomány 1.5%-a fedi le. Ez a 30 vállalkozás, amelyek éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd forintot, összesen 79 milliárd forintos összárbevételt termelnek éves szinten. Ebből a kategóriából az öt piacvezető cég képviseli a teljes piac 11%-át, amelyek közé tartozik a tőzsdére készülő Õrmester Zrt. is a maga éves 3 milliárd forintos árbevételével.

A cégek alig 4.5%-a fedi le a piac további 27%-át, összesen 63 milliárd forinttal. Ez az a 115 cég, amelyek árbevétele 300 millió és 1 milliárd forint közé esik. A piac fennmaradó 38%-át teszik ki a 300 millió forint alatti árbevétellel rendelkező cégek (94%), éves szinten 89 milliárd forinttal gazdagítva a nemzetgazdaságot. A vagyonvédelmi piac vezető szereplői közé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés