Előfizetői tartalom

Több nagypapírt is felhúztak a végére

Portfolio
Bár a 14:30-as makroadat kedvezőbb lett a várakozásoknál, önmagában ez még kevésnek bizonyult az emelkedéshez. A BUX napközbeni kisebb növekedése után lefelé vette az irányt, majd a végére megint nagyot emelkedett, így 1.3%-os pluszban fejezte be a kereskedést. A főbb papírok közül az OTP 1.4%-ot esett, a MOL 2,5, a Richter és az MTelekom 2%-kal ér ma többet. A forgalom átlagosnak volt mondható, közel 16 milliárd forint értékben cseréltek gazdát a részvények.

Bernanke beszéde úgy tűnik egyelőre nem nyűgözte le a befektetőket, a kereskedést továbbra is az idegesség jellemzi, az amerikai főbb indexek plusz és mínusz fél százalék között ugrálnak. A Fed mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az amerikai gazdaság elkerülje a deflációt - nyilatkozta Ben Bernanke Fed elnök, a jegybankárok minden évben megrendezésre kerülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés