Előfizetői tartalom

Nagy növekedés az RFV-nél, jön a kötvénykibocsátás

Sándor Dávid
Nagy a növekedés az RFV-nél, az új (gyergyói és fejér megyei) projektek jelentős mértékben növelik a bevételeket. A társaság kötvénykibocsátást tervez, ami a további növekedést megalapozó új projektekhez segíti hozzá a társaságot. A gyorsjelentés főbb pontjai: - Bevételi szinten 184%-os növekedés az új projekteknek köszönhetően, - a terjeszkedési tervek miatt a költségek emelkedtek, de az EBITDA így is 81%-kal emelkedett, - A pénzügyi soron mutatkozó egyszeri bevételeknek köszönhetően a nettó profit háromszorozódott, - Egy éven belül 10 milliárd forint értékű kötvénykibocsátást tervez a társaság.

Bevételi szinten az RFV jelentős, 184%-os emelkedést könyvelt el a második negyedévben. A növekedésben a gyergyószentmiklósi és fejér megyei projektek játsszák a főszerepet, melyek az egyébként is igen gyengén sikerült bázisidőszaki számokban még nem szerepelnek. Költségsorokon az igénybe vett szolgáltatások és a bérköltségek mutattak jelentősebb emelkedést. Ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés