Előfizetői tartalom

Egyre több hazai cég készít fenntarthatósági jelentést

Portfolio
Miközben egyre több hazai vállalkozás dönt amellett, hogy éves fenntarthatósági jelentésben mutatja be nem pénzügyi eredményét, illetve teljesítményét, a tapasztalatok szerint az ilyen jelentésekre vonatkozó formai és tartalmi elvárásokkal kapcsolatban máig sok a félreértés. A legjellemzőbb tévedések kiszűrésével a cégek átláthatóbb, és a céljukat sokkal hatékonyabban szolgáló jelentéseket készíthetnek - olvasható a Deloitte közleményében.

Reiniger Róbert, a Deloitte Környezetvédelmi tanácsadás üzletágának vezetője elmondta: a fenntarthatósági jelentés feladata, hogy számot adjon a vállalkozások nem pénzügyi teljesítményéről, vagyis egy adott társaság gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi területen elért éves eredményeiről egyaránt. Nyugat-Európa egyes országaiban a jelentős környezeti hatással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés