Előfizetői tartalom

Maradhat a bizonytalanság (QUAESTOR)

Portfolio
A Fed múlt heti közleménye a gyengébb gazdasági kilátásokról és az ún. exit stratégiák eltolódásáról, valamint a legutóbbi kínai makroadatok, majd csütörtökön a váratlanul megugró heti amerikai munkanélküli kérelmek adatai is csak fokozták a bizonytalanságot a múlt hét második felében. Az amerikai piacok közel egy hónapja nem látott gyenge hetet zártak azután, hogy a befektetők a biztonságosabb befektetési eszközöket választották. Ez a bizonytalanság a héten is eltarthat, alacsony forgalom mellett. A lakáspiacra és ipari termelésre vonatkozó adatok emelhetők ki a tengerentúlon.

Az amerikai gyorsjelentési időszak már a végéhez közeledik, a héten azonban a figyelem a kiskereskedelmi cégek jelentései felé fordul, kiemelten a második féléves várakozásokra, ugyanis az őszi iskolakezdés és szezonvégi kiárusítások, majd ünnepi időszak forgalmas időszakot jelenthetnek. Az eddig megjelent kisker ágazati jelentések (Macy’s, Kohl’s) vegyesek voltak. Júliusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés