Előfizetői tartalom

Allianz: stabil díjbevétel, áradások, esőzések

Portfolio
A díjbevétel és a működési eredmény növekedése kétszámjegyű volt az élet- és egészségbiztosítás területén, és nőtt a nyugdíjbiztosítás és a vagyonkezelés nettó díjbevétele is az Allianznál a közép- és kelet-európai régióban az első félévben. Ugyanakkor a vagyon- és felelősségbiztosítási üzletág díjbevétele több mint 1,3 milliárd eurós összeggel az előző évi szinten maradt, működési eredményét pedig nagymértékben befolyásolta a komoly áradások, esőzések következtében bejelentett 91 000 darab kárigény - közölte a biztosító.

Kapcsolódó cikkünk2010.08.06 09:19 Felemás számok az Allianztól (3.)Az Allianz a közép-és kelet-európai régióban (CEE) tegnap tette közzé 2010 első félévére vonatkozó eredményét, amely szerint az összes díjbevétel 5 százalékkal, 1,9 milliárd euróról 2 milliárd euróra nőtt 2010 első félévében. A devizaárfolyam hatásokat figyelembe véve a díjbevétel 1 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés