Előfizetői tartalom

Richter céláremelés a Raiffeisentől

Portfolio
A forint euróval és dollárral szembeni gyengülése, a bruttó fedezeti szint emelkedése és az amerikai eladások várható megugrása következtében jelentős javulást mutathat a Richter üzemi eredménye a második negyedévben a Raiffeisen szerint. Az elemző ennek hatására a korábbi 45,263 forintról 48,500 forintra emelte a részvényekre vonatkozó célárfolyamát, az ajánlás azonban maradt tartás.

Várhatóan jövő hét elején teszi közzé második negyedéves számait a Richter, az előző negyedévhez képest működési eredmény szintjén komoly javulást vár a Raiffeisen. Ezt egyrészt a forint euróval és dollárral szembeni gyengülésével, valamint a marginok növekedésével magyarázza az elemző, másrészt jótékonyan hathat az amerikai eladások várható megugrása is negyedév/negyedév...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés