Előfizetői tartalom

Mítoszok a részvénypiacokon, amelyeknek nem szabad bedőlni

Portfolio
Amióta a görög adósságválság elkezdődött, a volatilitás ismét visszatért a részvénypiacokra. A befektetők úgy érezhették, hogy újraélik 2008 és 2009 legnehezebb hónapjait, amelyek újra és újra próbára teszik az idegeiket. Az ilyen időszakokban gyakran hallani régi bölcsességeket. A The Wall Street Journal most ilyen mítoszokat gyűjtött össze és megpróbál arra választ keresni, hogy mennyire lehet ezeknek hinni.

"Most megfelelő az idő arra, hogy befektessünk a részvénypiacokon" Ilyenkor fel kellene tenni azt a kérdést, hogy mikor volt az az időszak, amikor a tanácsadók azt mondták, hogy nem ez a megfelelő idő a befektetésre, talán 2007 októberében, vagy 2000 februárjában? A Wall Street Journal szerint ha egy befektetési tanácsadót megkérdezünk arról, hogy érdemes-e most befektetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés