Előfizetői tartalom

Folytatódik az útkeresés (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten tovább záporoznak a tengerentúli gyorsjelentések és a fontos makrogazdasági adatok, amelyek ismét kettősséget mutathatnak, így a befektetők újra döntésre kényszerülnek, a kedvező vállalati eredményeket, vagy a figyelmeztető gazdasági adatokat vegyék inkább figyelembe. Az európai stressz tesztek publikálása után nem lettünk sokkal okosabbak, meglepetés nem történt. Egy esetleges negatív befektetői hangulatban azonban a tesztek gyengeségei kidomborodhatnak - írja a Quaestor eheti piaci kitekintőjében.

A tengerentúlon a pénteki második negyedéves GDP-előzetest várja leginkább a piac, azután, hogy az elmúlt időszak makrogazdasági adatai inkább gyengébben alakultak. A héten várható adatok (újlakás-értékesítések, fogyasztói bizalmi index, chicagói feldolgozóipar) összességében megerősíthetik az amerikai gazdaság gyengébb növekedési kilátásait, a gazdaság állapotáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés