Előfizetői tartalom

Felmérik a kormányzati épületek és intézmények energiafogyasztását

Portfolio
A Magyar Kormány üdvözli a 10:10 szén-dioxidcsökkentésre irányuló nemzetközi kezdeményezést, és szándékában áll csatlakozni hozzá. Annak érdekében, hogy a csatlakozási szándéka ne csak üres frázis maradjon, a kormány átvilágítja intézményeinek és épületeinek jelenlegi energiafogyasztását - mondta Olajos Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium klíma- és energiapolitikáért felelős helyettes államtitkára - olvasható az NGM közleményében.

A 2009-es koppenhágai klímacsúcs eredménytelenségét követően az Egyesült Királyságban civil kezdeményezésként induló mozgalom célja, hogy hatalmas energetikai beruházások nélkül, az egyének, vállalatok és szervezetek szintjén 2010 végéig éves szinten 10 %-os szén-dioxid csökkentést elérjenek el. Ezt a csatlakozók a villamos áram-fogyasztás, házon belüli fűtőanyag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés