Előfizetői tartalom

Ma a sor végén kullogunk a régióban

Portfolio
A fejlett piacok az alapanyagszektor vezetésével tartják az eddigi pluszaikat, így a német DAX 0.4%-os, a francia CAC-40 0.3%-os, az angol FTSE-100 0.1%-os emelkedést mutat. A tegnapi nagy forgalmú 4.6%-os emelkedés után a BUX ma már alacsonyabb fordulatra kapcsolt, és korrekcióba kezdett, melynek hatására az index jelenleg 8.9 milliárd forintos forgalom mellett 1.3 %-os mínuszban áll.

Tegnap Amerikában folytatódott a pozitív hangulat, így az irányadó indexek 1% körüli plusszal fejezték be a napot. A fejlett európai piacok már negyedik napja emelkednek, mellyel egy éve nem látott heti emelkedést mutatnak. OTPReal-time árfolyamInformációs panelJelentősebb makroadatok nem láttak napvilágot a héten, és lassan minden szem a jövő hét hétfőn kezdődő második...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés