Előfizetői tartalom

Az utóbbi egy év legjobb hetét zárták az amerikai tőzsdék

Portfolio
A pénteki kereskedés elején még kifulladni látszott az immár három napja tartó emelkedés az amerikai részvénypiacokon, eleinte minimális mozgásokkal billegnek az árfolyamok az emelkedés és a visszaesés között, zárásra azonban fél-egy százalékkal magasabb értéken stabilizálódtak a vezető indexek. A befektetők a jövő héten kezdődő amerikai gyorsjelentési szezonra várnak, kimagasló eredményekre számítva az elmúlt, második negyedévben. A pénteki nap nyertese eddig a Google, amelynek részvényei nagyot ugrottak, miután a kínai szabályozó hatóságok további két évvel meghosszabbították a cég működési engedélyét az országban.

22:15 Az utóbbi 12 hónap legjobb hetét zárta az amerikai részvénypiac, a sort a technológiai szektor vezette, kivált a Google-nek köszönhetően, a Nasdaq részvényindex +0.97%-on zárt, értéke 2196 pont. Az S&P500 index a héten több mint 5 százalékot emelkedett, a pénteki kereskedésen átvitte az 1070-es értéket is, 0,72%-ot plusszal 1078 ponton zárt. A Dow Jones ipari index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés