Előfizetői tartalom

Lejjebb tette a lécet a UBS elemzője

Portfolio
A UBS elemzője lefelé módosította az amerikai tőzsde idei teljesítményére vonatkozó várakozásait, jelenleg ugyanis arra számít, hogy az S&P 500 index 1,150 ponton zárja az évet. Ez a jelenlegi szinthez képest még mindig közel 12%-os felértékelődési potenciált jelent. A stratéga azzal magyarázza várakozása csökkentését, hogy a profitnövekedés lassul, valamint az értékeltségi szintek is nyomottak - írja a Bloomberg.

Az S&P 500 index év végi értékére vonatkozó prognózisát 1,350 pontról 1,150 pontra módosította a UBS elemzője, a szakértő szerint ugyanis a profitnövekedés lassul és a befektetők sem hajlandók magasabb értékeltségi szinteken megvenni a részvényeket. A stratéga szerint a hosszabb távú strukturális problémák miatt alacsonyabb értékeltségi szintek indokoltak. A Bloomberg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés