Előfizetői tartalom

Eljött az igazság pillanata: Kezdődik a gyorsjelentési szezon

Portfolio
Az Alcoa eredményeivel hétfőn megkezdődik a második negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban. Az előző negyedévek adatai azt mutatják, hogy a vállalatok számai inkább pozitív meglepetéseket okoztak a profit tekintetében és ha ez most is így lesz, az némileg megnyugtathatja az európai adósságválság miatt aggódó befektetőket. Az elemzők optimizmusa azonban megkopni látszik, ugyanis az elmúlt egy hónapban már több esetben módosították lefelé az amerikai vállalatokra vonatkozó profitvárakozásaikat, mint felfelé. Nemcsak a lezárt negyedév eredményeit kell figyelni, de a menedzsment kommentárok is fontos információt hordoznak azzal kapcsolatban, hogy hogyan látják a cégvezetők saját vállalataik, illetve a világgazdaság kilátásait.

Június 12-én, hétfőn megindul a második negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban. Az amerikai blue chipek közül a szokásokhoz híven az Alcoa teszi közzé negyedéves eredményeit, amit mindig kiemelt figyelemmel követnek a piacok, ugyanis jelzésértékűnek tekintik az egész szezonra nézve. A jövő hét folyamán az Alcoa mellett számos olyan gyorsjelentés lát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés