Előfizetői tartalom

Nem sikerült elűzni a medvét a tengerentúlon

Portfolio
A kereskedés elején látott zuhanás után megnyugodtak a kedélyek az amerikai tőzsdéken, bár az irányadó részvényindexek végül szerdai zárószintjük alatt fejezték be a napot. A kezdeti pánik oka abban keresendő, hogy számos negatív makroadat látott napvilágot, aminek következtében ismét megingott a gazdasági fellendülés fenntarthatóságába vetett hit.

Mínuszban fejezték be a kereskedést a vezető amerikai részvényindexek: a Dow 43 pontot csökkent, ami 0.4%-os leértékelődést jelent, a Nasdaq szintén 0.4%-kal került lejjebb, az S&P 500 pedig 0.3%-ot esett. Napközben azonban ennél jóval nagyobb, 2-3%-os mínuszban is jártak az indexek, a befektetőkön ugyanis megintcsak a félelem lett úrrá. A negatív hangulaton persze nem kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés