Előfizetői tartalom

Megint robbantott az Apple a legújabb iPhone-nal (korr.)

Portfolio
Rekordmegrendelést könyvelt el az Apple az iPhone legújabb, 4-es verziójára, aminek eredményeként az okostelefont forgalmazó AT&T fel is függesztette az előrendelések felvételét a készülékre. Egy nap alatt 600,000 darabos megrendelés érkezett, ami azt jelenti, hogy egyelőre elfogytak a készletek. Az érdeklődés akkora volt, hogy még az AT&T online foglalási rendszere is leállt.

Az iPhone 4-re az első nap érkező megrendelések mennyisége közel tízszer akkor volt, mint ahány megrendelés a tavaly piacra dobott 3GS verzióra érkezett. Az AT&T közölte, hogy újra lehetővé teszi az iPhone 4 rendeléseket, amennyiben feltöltik a készleteket. Az okostelefon legújabb verziója vékonyabb és gyorsabb, mint elődje, illetve akkumulátora erősebb, kijelzője jobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés