Előfizetői tartalom

Malév: csőd nem lesz, de tőkeemelés még kell

A közelmúltban felröppent híreket, miszerint a Malévot csődbe kényszerítheti az állam, cáfolta a légitársaság vezérigazgatója, Martin Gauss a Portfolio.hu-nak. A vezető elmondta, hogy a kormány határozottan állást foglalt azzal kapcsolatban, hogy a vállalat mögött áll. Martin Gauss közölte, hogy egyelőre pozíciójának megerősítésére vár az új kormánytól és a három éves üzleti terv részleteinek nyilvánosságra hozatala is csak ezt követően lehetséges.

A Malévnál az elmúlt években rendkívül gyorsan cserélődtek a vezérigazgatók, így a légitársaság súlyos gondjai abból is eredtek, hogy egy vezérigazgató sem tudott véghezvinni világos, hosszú távú stratégiát. Martin Gauss a Portfolio.hu-nak elmondta, hogy bízik a három éves terv és a fordulat megvalósíthatóságában és addig nem tervezi távozását, amíg támogatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés