Előfizetői tartalom

Talpon maradt az OTP a bankadó ellenére is

Portfolio
A délután folyamán a bizonytalanság érződött a hazai befektetőkön, a BUX inkább csak oldalazni tudott. A napot 0.3%-os csökkenéssel zárta az index, amivel a jobb teljesítményt mutatók között volt a nyugat-európai és a régiós tőzsdéken is, ez pedig elsősorban annak tudható be, hogy az OTP -a bankadóval kapcsolatos hírek ellenére- pluszban fejezte be a kereskedést. A forgalom átlag feletti, 57 milliárd forintos volt a hazai részvénypiacon.

Ben Bernanke tegnapi beszédére, mely szerint a "W" alakú recesszió lehetősége nem valószínű, reggel jelentős pluszba lendültek az amerikai határidős indexek, nyitásra azonban elfogyott a lendület. A piacok továbbra is az egyes országok adósságproblémái, valamint a globális gazdasági növekedési kilátások miatt aggódnak. Az irányadó amerikai indexek mérsékelt mínuszban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés