Előfizetői tartalom

Kivégezték az OTP-t, de mi lesz holnap? - Technikai elemzés

Portfolio
Ritkaságszámba menő esemény tanúi lehettünk pénteken, a világ tőkepiacai a magyar megnyilatkozásokra koncentráltak, és a pesti börze mutatta az irányt a nagy Amerikának. A piaci szereplők sok köszönetet nem rebegtek aktív közreműködésünkért, mint az alábbi grafikonokon láthatjuk az indexek nyeletlen baltaként zuhantak. A hetet az S&P500 a DAX és BUX indexekkel valamint az OTP grafikonjaival indítjuk.

S&P500 A 200 napos ellenállástól leforduló S&P500 az 1040 pontos mélypontot vette célba. A záróár tekintetében új lokális mélypont jött létre, ami negatív jelzés. Az elkövetkező napok kereskedése szempontjából fontos figyelemmel lenni az úgynevezett mágnes effektusra. Ez egy meghatározó szint közelében jön létre, amikor az szinte magához vonzza az árfolyamot, ami esetünkben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés