Előfizetői tartalom

Nem árt felkészülni: kellemetlen meglepetéseket tartogathat a nyár

Portfolio
Tavaly a válság miatt nagyon sokan lemondtak a nyaralásról, idén viszont már közülük is többen böngészik a nyári utazási ajánlatokat. Várhatóan sokan kelnek útra, akik 2009-ben a bizonytalan pénzügyi helyzetre való tekintettel elhalasztották külföldi pihenésüket. Nagy kockázatot vállal azonban, aki az utasbiztosításon spórol, hiszen egy idegen országban bekövetkezett baleset, rablás, vagy sürgős egészségügyi beavatkozás több millió forintos, az utazás költségeit többszörösen felülmúló számlát eredményezhet - figyelmeztet a K&H Biztosító.

A Központi Statisztikai Hivatal első negyedéves jelentése szerint az év első két hónapjában a 2008 vége óta jellemző visszaesés után újra nőtt a kereskedelmi szálláshelyek forgalma, a vendégek és a vendégéjszakák száma 3 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest. A növekvő utazási kedv remélhetőleg egyaránt kedvez a belföldi és a külföldi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés