Előfizetői tartalom

Borbély Gábor lett a CBRE új közép- és kelet-európai elemzője

Portfolio
A CB Richard Ellis (CBRE) ezúton jelenti be Borbély Gábor közép- és kelet-európai elemzővé történő kinevezését. 2010. június 1-től Gábor a Jos Tromp által vezetett regionális piackutató és tanácsadó csapat tagjaként többek közt a CBRE közép- és kelet-európai kutatásainak koordinálásáért is felel. Új feladatkörét továbbra is a cég budapesti irodájában látja el.

Borbély Gábor 2006 óta dolgozik a CB Richard Ellisnél, ahol vezető elemzőként a hazai és nemzetközi piaci információk alapján készített szakmai jelentésekért felelős, és tanácsadási megbízásokban vesz részt. Gábor a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán pénzügyi és gazdaságpolitikai szakirányon szerzett közgazdász diplomát."Gratulálunk Gábor kinevezéséhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés