Előfizetői tartalom

Vártnak megfelelő negyedév a Deutsche Telekomnál

Portfolio
Mind a bevételek, mind az EBITDA szintjén az elemzői várakozásoknak megfelelő számokat tett közzé ma negyedéves gyorsjelentésében a Deutsche Telekom. A távközlési társaság nettó profitja 767 millió eurót tett ki, ezzel szemben az előző év azonos időszakában 1.12 milliárd eurós vesztesége volt a cégnek, ami egyszeri leírásoknak volt betudható.

A várakozásoknak megfelelő eredményekről számolt be a Deutsche Telekom ma hajnalban közzétett első negyedéves gyorsjelentésében, a cég 15.8 milliárd eurós bevételt ért el, ami minimálisan, 1%-kal meghaladja a Thomson Reuters konszenzusát. Az EBITDA 1.5%-kal emelkedett év/év alapon, ami megfelelt az elemzői várakozásoknak.A menedzsment megerősítette az idei évre vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés