Előfizetői tartalom

Időt nyert Európa (Quaestor)

Portfolio
Az uniós pénzügyminiszterek által elfogadott óriási mentőcsomag következtében rengeteg bizonytalansági tényező árazódott ki a részvénypiacokon hétfő reggel. Rövid távon így újra emelkedésre számít a Quaestor, azonban a bizalom visszaszerzése lassú folyamat, és a hatalmas mentőöv strukturális reformok és szigorú költségvetési politika nélkül mit sem ér. A várhatóan fennmaradó komoly volatilitás továbbra is fokozott óvatosságot kíván - olvasható a Quaestor legfrissebb heti kitekintőjében.

Időt nyert Európa A múlt heti hektikus mozgások után megnyugodhatnak a piacok, miután az uniós vezetők megállapodtak, egy a közös fizetőeszközt támogató, 750 milliárd eurós összegű hitelkeretről. Az uniós pénzügyminiszterek által elfogadott óriási mentőcsomag következtében rengeteg bizonytalansági tényező árazódott ki a részvénypiacokon hétfő reggel. Rövid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés