Előfizetői tartalom

Miért kötünk életbiztosítást?

Portfolio
A biztonság megteremtése és a várható hozam játszik leginkább szerepet az életbiztosítások megkötésénél - derült ki az AEGON ügyfelei körében végzett 500 fős kutatásból. Az elérhető anyagi előnyök felsőfokú végzettségű városi lakosokat motiválják leginkább, míg a biztonság megteremtésének igénye az alacsonyabb iskolai végzettségű, a kisebb településen élőket és az idősebbeket jellemzi. A biztosítók szolgáltatásai azonban még mindig keveseket foglalkoztatnak. A biztosító-választáskor leginkább az ajánlat, a várt hozam, a barátok, ismerősök ajánlása, valamint a közvetítő szerepe a fontos - írja közleményében az AEGON.

Az anyagi biztonság megteremtése jelenti az első számú szempontot az életbiztosítások megkötésekor. Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt megbízásából nemrégiben, a társaság ügyfelei körében készített, 500 fős mintán végzett kutatásban a válaszadók 50.6 százaléka kifejezetten a személyes, vagy a családi biztonság megteremtését jelölte meg az életbiztosítás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés