Előfizetői tartalom

Bizonytalan kezdés jellemezheti az új hónapot (QUAESTOR)

Portfolio
Bizonytalan kezdés jellemezheti az új hónapot a tengerentúli piacokon, miután január óta nem látott gyenge hetet zártak a vezető amerikai indexek. Az európai adósság problémákat enyhíti a hétvégén elfogadott görög mentőöv, azonban Görögország problémái, illetve az erre születő megoldások az előttünk álló héten is előtérben lesznek - olvasható a Quaestor legfrissebb jeti kitekintőjében.

Újabb jelentési hullám a héten Bizonytalan kezdés jellemezheti az új hónapot a tengerentúli piacokon, miután január óta nem látott gyenge hetet zártak a vezető amerikai indexek. Az európai adósság problémákat enyhíti a hétvégén elfogadott görög mentőöv, a Goldman Sachs háza tájáról érkező negatív híreket pedig tompítják Warren Buffet szavai, aki szerint a bankház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés