Előfizetői tartalom

Baljós jelek - Technikai elemzés

Portfolio
A Görög események illetve a hét második felében a Goldman Sachs botrány kapcsán idegesek voltak a befektetők, amit a fel-le csapkodások jól mutatnak a grafikonokon. A volatilis kereskedés megnehezíti a spekulánsok dolgát, a veszteségvágó megbízásokat ilyenkor sokszor üti ki az árfolyam. A hetet az S&P500, a DAX és BUX indexekkel, valamint az OTP grafikonnal indítjuk.

S&P500 Az S&P500 heti grafikonja óvatosságra kell, hogy intse a bika piachoz már hozzászokott befektetőket. Az 1200 pontos ellenállással nem bírt el a piac, valamint az utolsó két gyertyatag a sötét felhő nevű fordulós gyertyaformációt alkotja. Az előzőeket tetézve az RSI eladási szignált adott. A napi grafikon alapján a 161,8-os Fibonaccihoz tartozó ellenállás illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés