Előfizetői tartalom

A második fázisban jár a T-Mobile szupergyors mobilinternetének tesztelése

Portfolio
A néhány éven belül várhatóan hazánkban is elérhető következő generációs mobilhálózatot teszteli a T-Mobile és az Ericsson Budapesten. Az LTE-technológia tavaly december óta tartó tesztsorozatának második lépéseként a jelenleg 50 Mbps letöltési sebességet biztosító LTE-hálózat újabb állomásokkal bővült, lefedve a XI. kerület egy részét. Az LTE a szolgáltatók számára hatékonyabb hálózatépítést, az előfizetőknek nagyobb fel- és letöltési sebességet kínál, mint a 3G/HSPA-hálózat, miközben jóval több ügyfél kiszolgálására alkalmas - olvasható a T-Mobile közleményében.

Néhány év múlva a hazai előfizetők számára is elérhetővé válnak a jelenleginél jóval nagyobb sávszélességet kínáló NGMN (Next Generation Mobile Network) mobilhálózatok. Az Ericsson egyik tanulmánya szerint 2020-ra a távközlési kapcsolatok száma meghaladja az 50 milliárdot, ugyanis az NGMN-nek is köszönhetően jelentősen megnő az ember-gép és a gép-gép közötti vezeték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés