Előfizetői tartalom

Kibabrált az európaiakkal a bénázó Google

Portfolio
Az ígéretekkel ellentétben az európai fogyasztók nem férhetnek hozzá a Google januárjában bemutatott csúcstelefonjához a társaság online piacterén, a Nexus One-t az öreg kontinensen a hagyományos módon, mobilszolgáltatókon keresztül lehet majd megvásárolni. Ezzel a keresőóriás szakít az eredetileg éppen a túlságosan nagy piaci erővel bíró mobilszolgáltatók visszaszorítását célzó stratégiájával.

A Nexus One továbbra is csak az Egyesült Államokban, Hongkongban, Szingapúrban és az Egyesült Királyságban érhető el online a Google-ön keresztül, a brit vásárlók pénteken kaparinthatják meg a csodatelefont a Vodafone boltjaiban, Hollandiában, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban pedig egy hónappal később. Franciaországban szintén a jövő hónapban, az SFR...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés