FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Túlléphet a piac a Goldman-sztorin (QUAESTOR)

Portfolio
A múlt pénteki, Goldman Sachs ellen benyújtott tőzsdefelügyeleti kereset meghozta a régóta várt indokot a részvénypiacok csökkenéséhez. Erre a negatív hangulatra erősített rá a görög állampapírhozamok újabb emelkedése, és a vulkánkitörés miatti légiközlekedési káosz is. Ha azonban a vállalati eredmények és a makrogazdasági adatok továbbra is kedvezően alakulnak, hamar túlléphet a piac a Goldman-ügyön, és a kedvezőbb árszinteken újra a vevők kerülhetnek többségbe - olvasható a Quaestor eheti piaci kitekintőjében.

Fókuszban: Görögország, Kína, G20 találkozó A befektetők figyelme elsősorban az amerikai gyorsjelentések felé fordul az előttünk álló héten. Az elmúlt napok amerikai makroadatai többek között arról szóltak, hogy bővült az amerikai lakossági fogyasztás, a feldolgozóipari termelés tovább élénkül, azonban még két fontos területen is javulást kellene látnunk ahhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés