Előfizetői tartalom

Kedvezményes milliárdokat oszt szét az Orbán-kormány az agrárágazatban

Portfolio
Várhatóan április végétől lesz elérhető az Agrár Széchenyi Kártya program, amelynek keretében mintegy 20 milliárd forintnyi forráshoz juthatnak az agrárágazatban működő vállalkozások, őstermelők és családi vállalkozások - hívja fel a figyelmet az MTI-hez eljuttatott közleményében a Körics Euroconsulting pályázati tanácsadó iroda..

Várhatóan a hónap végére jelenik meg az Agrár Széchenyi Kártya folyószámlahitelre vonatkozó rendelet, amely lehetővé teszi, hogy a mezőgazdaságban tevékenykedő kisvállalkozások fejlődhessenek, munkahelyeket teremtsenek, és minél több család megélhetését biztosítsák a mezőgazdaságban. A szabadon felhasználható folyószámlahitellel az agrárágazat egésze támogatáshoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés