Előfizetői tartalom

Középpontban a vállalati jelentések (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten az Alcoa alumíniumgyártó-óriás első negyedéves eredményeinek publikálásával elindul az újabb jelentési szezon a tengerentúlon. A várakozások szerint az S&P 500 indexet alkotó társaságok összesített profitja 35%-kal haladhatja meg az egy évvel korábbi értéket, a legnagyobb profitnövekedés a pénzügyi-, az energia- és az alapanyag-szegmens vállalataitól várható. A vállalati jelentések mellett a héten megjelenő amerikai makroadatokra figyelhetnek a befektetők, ezek többsége kedvező irányba változhat - olvasható a Quaestor eheti piaci kitekintőjében.

Nem unatkozunk a héten A héten megjelenő fontos amerikai adatok (kiskereskedelem, ipari termelés), többsége kedvező irányba változhat. Emellett szerdán a Fed elnökének kongresszusi meghallgatása és az amerikai gazdaság állapotjelentése (Beige Book) is figyelmet kap. A görög mentőcsomag részleteit kedvezően fogadták a piacok a hét elején, majd kedden az eurozóna pénzügyminisztereinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés