Előfizetői tartalom

Nem lesz még zuhanás a profik szerint

Portfolio
Hiába szárnyalt újabb csúcsokra a BUX márciusban, a Portfolio.hu által havi rendszerességgel megkérdezett alapkezelők rövid távon nem számítanak jelentősebb lefele irányuló korrekcióra a hazai piacon. Három hónap múlva a BUX index a nagytöbbség szerint a 24,246 pontos szint +/-5%-os környezetében tartózkodhat, az egy éves kilátásokat illetően viszont már nagyobb megosztottság mutatkozik úgy, hogy egy hónap alatt gyarapodott a pesszimistább profi befektetők tábora. Majdnem mindegyik hazai papír esetében nőtt a kedvencként való említés száma, a favoritoknak az MTelekom és Egis számítanak.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Aberdeen, Aegon, Allianz, AXA, Buda-Cash, Budapest Alapkezelő, CIB, Citadella Consulting, Concorde, Dialóg, Erste, Equilor, Generali, K&H, MKB, OTP, Pioneer, QUAESTOR, Raiffeisen. Tovább szárnyaltak másfél éves csúcsokra márciusban a világ tőzsdéi, az emelkedő trendből persze a hazai BUX index sem maradt ki. A benchmark 14%-kal került feljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés