Előfizetői tartalom

Stabilitást és átláthatóságot szeretnének a mobilvezérek

Portfolio
Kiszámítható adórendszert, a jogszabályok egyszerűsítését és a bürokrácia csökkentését várja a következő kormánytól a Magyar Telekom és a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója. Christopher Mattheisen és Beck György az Inforádió Aréna című műsorában egyetértett abban, hogy a stabilitás és az átláthatóság az egyik legfontosabb szempont az adórendszernél és az intézkedések meghozatalánál is.

Ma egy picit pesszimista vagyok - közölte Beck György az InfoRádió Aréna című műsorában. A Vodafone elnök-vezérigazgatója szerint november-decemberig várni kell pozitív elmozdulásra. Talán addigra a világban látható kedvező tendenciák begyűrűznek ide is - vélekedett. Hozzáfűzte: év végére talán megjelennek olyan források, amelyek fellendítik a gazdaságot, és erősítik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés