Előfizetői tartalom

Mennyi lesz az OTP profitja? - Nagyot fordultak az elemzők

Portfolio
Idénre, és 2011-re az OTP részvényeket követő elemzők 30, illetve 40%-kal várnak magasabb profitot a banktól, mint egy évvel ezelőtt, a válság legsötétebb napjaiban - derült ki a Portfolio.hu által összeállított konszenzusból. Az Egis-szel és a Telekommal kapcsolatos várakozások csökkentek, a MOL-ról és a Richterről alkotott kép azonban nem változott érdemben az elmúlt három hónap alatt. Immár sokadik alkalommal publikáljuk a magyar blue chipek legfontosabb régiós szektortársaival kapcsolatos profitvárakozásokat is, azonban csak a BÉT-en forgó részvényekre gyűjtöttük össze mi magunk a becsléseket, egyéb társaságok vonatkozásában a Datastream adatait jelenítettük meg.

A felmérésben résztvevő befektetési bankok: Atlantik, Banc of America Merrill Lynch, BNP Paribas, BRE Bank, BudaCash, BZWBK, Citigroup, Concorde, Credit Suisse, Deutsche Bank, Erste, Goldman Sachs, ING, JPMorgan, KBC, Morgan Stanley, Nomura, Quaestor, Raiffesen, UBS, UniCredit, Wood A hazai helyzet. 2009 negyedik negyedévének már régen vége, ám a negyedéves tőzsdei gyorsjelentések csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés