Előfizetői tartalom

Még mindig igen olcsó a Magyar Telekom

Portfolio
Az általunk elvégzett hangsúlyozottan elméleti számítások szerint további 16%-ot emelkedhetnek a Magyar Telekom részvényei 2010. április 27-ig. Az optimista forgatókönyv szerint a felértékelődés 25, a pesszimista szcenárió szerint viszont csak 3%-os lehet. Mindez persze csak játék a számokkal, de összességében arra a következtetésre juttatott bennünket, hogy a távközlési papírok még a tegnapi 750 forintos záró árfolyamon is kedvező kockázat/hozam arányt képviselő befektetési lehetőséget nyújtanak.

Most is olcsó. A részvények olcsók, ezért az esetleges árfolyamcsökkenést vételekre lehet érdemes kihasználni - írtuk abban az elemzésben, amit a Magyar Telekom gyorsjelentéséről készítettünk február utolsó napjaiban. A beszámolót követő negatív árfolyamreakció óta a papírok több mint 11%-ot erősödtek, ám a BUX indexhez mérve az elmúlt egy év viszonylatában még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés