Előfizetői tartalom

A DAX-ban továbbra sincs új csúcs

Portfolio
A tegnapi amerikai emelkedés jótékony hatása az európai kereskedésben is érződik, az indexek többségében mérsékelt pluszban tartózkodnak. A bányászati szektor felülteljesít, ebben szerepet játszhat, hogy a JP Morgan kedvező kilátásokat fogalmazott meg az ágazat esetében. Délután is lesznek amerikai makroadatok, bár igazából ezekre eddig nem volt szükség az emelkedéshez.

Amerika tegnap érdemi impulzusok nélkül is új csúcsra tudott kapaszkodni, ez pedig ma reggel az ázsiai, valamint az európai piacoknak is némi lendületet adott. Egyelőre tehát semmi jele annak, hogy fordulna a hangulat a tőzsdéken, a hegymenetet továbbra is a likviditásbőség támogatja. A ma érkező makroadatok mellett a piac a holnapi EU csúcsre figyel, melyen várhatóan akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés