Előfizetői tartalom

Súlyos viharfelhők gyülekeznek az Apple felett

Portfolio
Hiába közeleg vészesen gyorsan a határidő, amikor az Apple elárasztja a piacot nemrégiben bemutatott táblagépével, az iPaddel, a társaságnak úgy tűnik, komoly gondjai akadtak a sajátos eszköz számára gyártott speciális tartalom előállításával. A Wall Street Journal belső értesülései szerint az Apple élénk tárgyalásokat folytat számos nagy médiapartnerrel, de egyáltalán nem biztos, hogy a kellő mennyiségben tud majd elérhetővé tenni az iPadre optimalizált online magazinokat, és kifejezetten az iPad felhasználók miatt olcsóbban kínált TV műsorokat, sorozatokat.

A január végén bemutatott iPadet múlt péntek óta lehet előrendelni, az első szállításokat április 3-ára ígéri a társaság. Nem meglepő módon a rendelések számáról az Apple nem nyilatkozik, de nehezen ellenőrizhető forrásokból származó piaci pletykák szerint már több százezres értékesítésről beszélhetünk, és a legoptimistább várakozások szerint a debütálást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés