Előfizetői tartalom

Csúnya kudarc a Google csodatelefonja?

Portfolio
Gyengén muzsikál a Google hatalmas csinnadrattával piacra dobott okostelefonja, a Nexus One, a debütálás óta eltelt időben az eladott mennyiség csupán töredéke az iPhone hasonló időszakbeli értékesítésének. A különbség több fontos tényezőre vezethető vissza, de a Nexus One sikertelensége még egyáltalán nem jelenti a Google sikertelenségét is, az Android operációs rendszer tovább is folytathatja hódító útját.

Továbbra sem hozza a szemkápráztató értékesítési számokat a Google januárban piacra dobott első okostelefonja, a Nexus One. A mobilpiaci elemzőcég Flurry adatai szerint a Google csodatelefonjából mindössze 135 ezer darab talált gazdára a készülék bemutatását követő két és fél hónap alatt, miközben az iPhone első változatából 2007-ben egymilliót (emiatt választotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés