Előfizetői tartalom

Minden szem a Fed-re szegeződik (QUAESTOR)

Portfolio
A héten a Fed kamatdöntését, illetve annak közleményét várja leginkább a piac. A heti amerikai feldolgozóipari makroadatok megerősíthetik a fellendüléssel kapcsolatos várakozásokat; a lakáspiaci adatok további gyengélkedése várható, és az esetleges magasabb inflációs számoknak a részvénypiacok sem fognak örülni - olvasható a Quaestor eheti piaci kitekintőjében.

Európában a növekedési kilátások jelenleg gyengébbek, mint a tengerentúlon, a hangulatot már hetek óta a Görögországgal kapcsolatos fejlemények, bejelentések befolyásolják. Tegnap az eurozóna pénzügyminiszterei bejelentették, hogy Görögország számára közös hitelkeretet tesznek lehetővé, de egyelőre ennek összege, 25 milliárd euró az ismert konkrét tény, egyébről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés