Előfizetői tartalom

Nehéz helyzetben a nyomtatott sajtó

Portfolio
Tavaly átlagosan több mint 10 százalékkal csökkent az amerikai napilapok példányszáma és bár a recesszióból való kilábalás hatására többek között az autógyártók és a távközlési cégek is intenzívebben kezdtek el hirdetni, hosszú távon számolniuk kell olvasótáboruk további csökkenésével - írja a Magyar Nemzet mai száma.

Az utóbbi évek katasztrofálisak voltak az amerikai nyomtatott napilappiac számára, például csődeljárás indult a Los Angeles Times tulajdonosa, a Tribune Company kiadó ellen, megszűnt a 150 éves Seattle Post-Intelligence, a Chicago Tribune és a San Fransisco Chronicle is több száz munkatársát bocsátotta el. A szektor problémáinak súlyosságát az mutatja, hogy egy évvel ezelőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés