Előfizetői tartalom

Felgyorsítja a kiárusítást a biztosítóóriás

Portfolio
15.5 milliárd dollárért eladja második legnagyobb külföldi életbiztosítóját, az American Life Insurance-t, ismertebb nevén az Alico-t az AIG. A már régóta függőben lévő tranzakcióról sikerült megegyezni az AIG és versenytársa, az új tulajdonos MetLife között. A múlt héten derült ki: a brit Prudential megveszi a biztosítóóriás másik tevékenységét, a cég ázsiai életbiztosítóját 35.5 milliárd dollárért.

Kapcsolódó cikkünk2010.02.28 17:13 Kiárusít az AIGAz egyezség értelmében az állami kontroll alatt álló AIG 8.7 milliárd dollárnyi MetLife részvényt szerez, ezzel 20%-os részesedése lesz a biztosítóban, a második legnagyobb részvényessé válva. További 6.8 milliárd dollárt készpénzben kap az AIG. Az AIG egy hete állapodott meg a brit Prudential PLC-vel ázsiai életbiztosítójának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés