Előfizetői tartalom

Túl vagyunk a mélyponton, de rázós még az út

Portfolio
"Új mélypontokra nem számítok, mert a legrosszabbat már elkerültük" - közölte a tőkepiaci kilátások kapcsán a Portfolio.hu tegnapi online interjújában Pintér András. A Budapest Alapkezelő részvényportfólió menedzsere hozzátette, a globális növekedés folytatódni fog, de egyrészt régiónként komoly eltérésekkel (lásd fejlődő piacok érdemben gyorsabb növekedése, mint a fejletteké), másrészt egyes országok esetében komoly korrekciókkal és elhúzódó problémákkal (pl. eladósodott országok fiskális konszolidációi).

Az alábbiakban az interjú összefoglalását tekinthetik meg olvasóink. Az online interjú kérdései, illetve a válaszok teljes terjedelmükben elérhetők a Portfolio.hu Szolgáltatások menüpontjában az online interjúk alatt, illetve az alábbi linkre kattintva: Pintér András online interjú Drágák-e vagy olcsók a részvénypiacok? Március óta egy erőteljes emelkedést láthattunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés