Előfizetői tartalom

Ellenállásba szaladtunk - Technikai elemzés

Portfolio
Az optimista nemzetközi hangulat ellenére a magyar tőzsdén a részvények nem bírtak az ellenállásokkal, és napon belül korrigált a legtöbb részvény. A lelkesedés a tengerentúlon is alábbhagyott, és mint a következő grafikonokon láthatjuk a napi minimum közelébe zártak az amerikai indexek, ami negatívan hathat a mai európai kereskedésre. Ma reggel a Dow Jones és BUX indexeket, valamint az OTP grafikonjait tekintjük át.

DOW JONES Nem bírt a Dow a 10,450 pontos szinttel, és végül az ellenállás alatt fejezte be az index a kereskedést, egy doji gyertyát formálva. Nem okozna meglepetést, ha a mai kereskedés során az ellenállástól lefelé indulva a 10,300 Ft-os szintet célozná meg az index. Az MACD indikátor alapján, egy-két hét távlatában bízhatunk az emelkedő hullám folytatódásában. BUX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés