Előfizetői tartalom

Veri a mezőnyt az OTP

Portfolio
Bár az S&P 500-nak tegnap az új lokális csúcs is összejött, ez egyelőre kevés ahhoz, hogy lendületet adjon az európai tőzsdéknek. Nyugat-Európához hasonlóan a régióban is a tegnapi zárószintek közelében mozognak az indexek, várva az újabb iránymutatást. A BUX 0.2%-os mínuszban tartózkodik, továbbra is közel a sávtetőhöz, a forgalom alacsony, mindössze 8.4 milliárd forintos. A vezető részvények közül egyedül az OTP tud emelkedni, nagy mozgás azonban itt sincs, a bankpapírok 1.3%-os pluszban tartózkodnak.

Európa szerte lényegében helyben járnak az indexek, továbbra is elmondható, hogy a rossz hírek ellenére a piac nem akar esni, felfelé pedig már nincs meg a lendület. A tőzsdék technikailag fontos szintekhez értek, a BUX ismét a sávtető közelében tartózkodik. Innen az elmúlt hónapokban rendre esés következett, leszámítva a január eleji kitörést, ez azonban csak arra volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés